Programul Tineri Antreprenori se adresează antreprenorilor aflați în primii ani de la lansarea afacerilor, în etapa de creștere și dezvoltare. Este momentul când, pe lângă pasiune și motivație, antreprenorul simte nevoia de structură și mentorat pentru a face fine tunning în proiectul său. Tineri Antreprenori 2019 este gândit ca un mini MBA menit să ofere acces la resurse și conținut de top pentru a veni în sprijinul celor care își doresc să ducă business-ul la un alt nivel.

Tineri Antreprenori 2019, proiect organizat de JCI București, a ajuns la a 6-a ediție și din acest an are un Ambasador pe măsură. Pentru că a fost alături de noi încă de la început susținând necondiționat acest proiect, anul acesta ne-am decis să oficializăm contribuția sa și să îi acordăm lui Alex Dona titlul de Ambasador Tineri Antreprenori. Outspoken, brave & diligent sunt doar câteva din atributele ambasadorului cu care se identifică proiectul și cei care fac parte din el.

De asemenea, pentru rezultate remarcabile, proiectul Tineri Antreprenori a luat premiul de Best Local Economic Development Program în cadrul Conferinței Europene JCI în 2016.

Tineri Antreprenori 2019 este un program de mentorat împărțit în ateliere practice susținute de unii dintre cei mai buni specialiști în domeniu. Fiecare temă abordată în cadrul celor 7 workshopuri acoperă o parte esențială din activitatea unui antreprenor în interacțiunea sa zilnică din business-ul pe care îl dezvoltă: marketing, comunicare, vânzări, fiscalitate, legal, administrativ, HR. În plus, la finalul programului participanții au access la 2 întâlniri 1 la 1 cu mentorii alocați pe parcursul programului. Mentorii sunt aleși în funcție de nevoile specifice ale business-ului fiecăruia.

Noutatea de anul acesta este dată de faptul că deschiderea evenimentului va avea loc pe 16 Octombrie cu un cocktail party într-un cadru informal. Din feedback-ul primit în edițiile anterioare, am realizat nevoia de o socializare între participanți și speakeri la începutul programului, pentru a sparge cumva bariera rigidă ce o sugerează un astfel de eveniment. 

La finalul programului participanții își vor pitch-ui afacerile în fața unui juriu, iar primii 3 câștigători vor primi premii din partea partenerilor:

▪️1 bilet la Brand Minds 2020 – evenimentul business al anului în Europa Centrală și de Est.

▪️1 strategie de branding sau comunicare powered by Milk & Cookies\Digital Branding Studio.

▪️1 loc la cursul Social Media Essentials oferit de Social Smarts & Alexandru Negrea.

Despre JCI București

JCI Bucureşti este prima organizaţie locală JCI înfiinţată la sfârşitul anului 2002 în România. De-a lungul timpului, membrii JCI Bucureşti au contribuit activ la înfiinţarea majorităţii organizaţiilor locale ale JCI în România. JCI îşi propune să formeze cea mai importantă comunitate de tineri lideri, întreprinzători şi manageri din România, să promoveze spiritul antreprenorial în rândul tinerilor şi să influenţeze pozitiv politicile publice. Detalii și pe: http://www.jcibucuresti.ro

Despre JCI România

Junior Chamber International România a fost întemeiată în 2003-2004 și numara în prezent 11 organizații locale JCI București, JCI Constanța, JCI Timișoara, JCI Cluj, JCI Brașov, JCI Iași, JCI Craiova, JCI Prahova, JCI Târgu Mureș, JCI Galați, JCI Suceava. Cu peste 250 de membri activi, la nivel național, organizația are ca scop implicarea tinerilor activi cu vârste cuprinse între 18 – 40 de ani pentru dezvoltarea de impact pozitiv în comunități. JCI România este membră cu drepturi depline a organizației Junior Chamber Internațional. Detalii și pe: http://www.jciromania.ro