Membru al Baroului București și al Uniunii Naționale a Barourilor din România, Alex a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității „Nicolae Titulescu” din București, precum și programele de master „Dreptul muncii” și “Drept privat”, din cadrul Facultății de Drept a Universității București. De asemenea, este și formator autorizat ANC.

Înainte de a fi avocat, Alexandru a fost sportiv de performanță, fiind membru al lotului olimpic al României la disciplina sanie și a făcut parte din echipa care a participat la Jocurile Olimpice de Iarnă Sochi 2014.

Alex are o experiență juridică extinsă, fiind specializat în litigii comerciale și de proprietate intelectuală, contracte, corporate, dreptul muncii, dreptul concurenței și protecția datelor. A fost implicat în proiecte importante, acordând asistență juridică unui portofoliu semnificativ de clienți naționali, companii de top din industriile pe care le reprezintă și internaționali, cu precădere investitori străini, cu privire la aspecte specifice dreptului comercial, proprietate intelectuala, al sectorului concurenței și al dreptului  muncii, în domenii precum rent-a-car, sectorul alimentar, outsourcing și gaming.

Alex se remarcă prin capacitatea sa de analiză și soluțiile inovatoare aplicate în gestionarea cu succes a dosarelor litigioase, dar și prin identificarea de soluții ingenioase pentru problemele intervenite în activitatea day-to-day a clienților săi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *