Cătălin este absolvent al Facultăţii de Matematică a Univesităţii “Ovidius” din Constanţa și absolvent Summa cum Laude al MBA-ului Româno-Canadian cu dublă specializare în Marketing și Finanțe. A fost implicat în proiecte de avengură precum lansarea și creșterea canalelor de distribuție pentru Zapp sau lansarea American Express pe piața din România.

După un parcurs profesional în telecomunicații și banking, în arii de project management, operațional și vânzări, a coordonat între 2012 și 2019 toate canalele de distribuție de retail ale ING Bank (vânzări directe, rețeaua de 160 de locații în franciză, contact center-ul intern și call-center-e externe) dar și ariile de Customer Experience și Innovation. Toate ariile coordonate însumau mai mult de 1.500 de oameni și au fost recunoscute în multe evenimente locale și internaționale ca fiind unele dintre cele mai performante canale de vânzare și de interacțiune cu clienții.

În luna martie 2019 s-a alăturat echipei Trend Consult în calitate de lider al practicii de Sales &  Customer Experince unde își propune o abordare integrată ale celor 2 arii pentru a construi o experiență care să aducă valoare clienților în fiecare interacțiune și să diferențieze companiile partenere cu care lucează pentru a le crește sustenabilitatea pe termen lung.

Cătălin este și un activ participant in proiecte sociale care au potențialul sa creeze un impact pozitiv în societate, fiind unul dintre inițiatorii unor proiecte ca Startarium.ro, CrestemIdei.ro sau Asociația Națională a Vânzătorilor Profesioniști.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *