Self-made not-there-yet billionaire. Obsedat de disciplină și digital. Optimist incurabil cu momente de WTF. Travel junkie dependent de cafea bună. Strateg înalt și bărbos. Stoic. Îndrăgostit de startupuri digitale.

Claudiu este strateg de digital focusat pe comunicare, digitalizare, startupuri și cele mai bune metode prin care un brand, nou sau cu istorie poate să ajungă la clienți cât mai eficient. A fost membru în juriu @IAB Mixx Awards 2016 & 2017, mentor @AmberJam2016, cel mai mare game-jam din România, care a avut loc la East European ComicCon, de față cu 30.000 de oameni, pe parcursul a 3 zile.

Din 2017 face consultanță digitală pentru o serie de clienți medii și mari. Este co-fondator www.viatadefreelancer.ro – o platformă educațională pentru freelanceri și antreprenori la început de drum care a adunat în jurul ei cea mai mare comunitate de freelanceri din România. Cel mai recent proiect în care Claudiu este co-fondator alături de cele 2 colege ale sale, Cristina Tupiță și Irina Botnari se numește Milk & Cookies Digital Branding Studio unde echipa de tineri specialiști cu experiență în digital branding & digital marketing ajută companiile la crearea de branduri digitale. 

Claudiu a lucrat pentru clienți ca Dacia – Renault, BMW, Michelin, Philip Morris, Nestle, McDonald’s, Molson Coors, Avira, ING Bank, BCR, OTP Leasing, Alpha Bank, Immofinanz, Immochan, NEPI Rockcastle, Henkel, Agerpres, Lafarge Holcim, Bucharest Gaming Week & Bucharest International Film Fest, TEDxBucharest și mulți alții.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *