• Business Model cu Claudiu Jojatu Strategia de business e importantă încă de la lansarea produsului/serviciului. Ai validat ideea, monetizezi și proiectul e viabil. Cum proiectezi mai departe? Ce faci ca antreprenor la început de drum? Cum te promovezi și cui? Ai un public țintă? Cum arată clientul ideal pentru tine? Claudiu vine să pună lumină în strategia pe care o gândești pentru proiectul tău. 
  • Performance media done right cu Dragoș Smeu – un antreprenor din secolul vitezei trebuie să fie mereu informat, mereu la curent cu noile tendințe și cu tot ce se întâmplă în piață. Doar așa se poate adapta din mers și lua decizii în cunoștință de cauză. Piața de digital este într-o continuă creștere, e-commerce-ul este în floare, iar attention span-ul unui adult este de sub 3 secunde. Cum ținem pasul, cum ne facem strategia de business, sunt doar o parte din întrebările care nu ne dau pace noaptea. Cum optimizăm bugetele pentru promovarea online, mai bine pe Facebook sau mai bine pe Google sau Youtube, cum ne stabilim obiective, cum identificăm benchmark-ul, cum interpretăm cifrele din rapoarte ca să vorbim aceeași limbă cu omul de la marketing sunt doar câteva din subiectele de pe agenda întâlnirii.
  • Sales – condiția primordială în antreprenoriat este să reușești să vinzi produsul sau serviciul tău. De cele mai multe ori îți vine ușor să faci asta, dar ce faci atunci când miza e mai mare?  Sau când clientul e dificil? Poate tranzacția este complicată? Cum obții “da”-ul pe care îl aștepți? Sunt tehnici de vânzări cu care nu te naști învățat și există Cătălin Vasile care te va provoca să privești procesul de vânzări uman, natural și cu viziune pe termen lung, prioritizând nevoia clientului. 
  • Finanțe & investiții – la final de exercițiu financiar afli situația contului 121. Și crezi că este loc de mai mult, dar cât de mult? Cât e de realist să vrei să crești cu 40% într-un an? Cum jonglezi cu cifrele tale și unde trebuie să lucrezi ca să ajungi acolo? Cristi Tudorescu te ajută să înțelegi cifrele cele mai importante din exercițiul tău financiar și să le faci să lucreze în folosul tău. 
  • Administrativ, Legal, Fiscalitate – partea care dă cele mai multe bătăi de cap antreprenorilor încă de la început este cea care li se pare cea mai ușoară. Sigur că ai văzut deja un contract la viața ta, sigur că tu crezi că știi ce ar trebui să conțină pentru că semnezi fără să citești toate rândurile de atâtea ori. Și nu s-a întamplat nimic până acum. Ce face diferența între un contabil bun și unul mai puțin bun? Ai ales să devii antreprenor ca să fii propriul șef, tu să decizi când și cum se fac lucrurile. Te-ai ciocnit probabil deja de stresul datei de 25 a fiecarei luni când contabilul a depus declarațiile în numele tău sau te rogi să o fi făcut ca să nu plătești penalizări. Dacă nu sunt făcute cu cap toate detaliile administrative, legale și fiscale îți pot pune bețe în roate și te pot demotiva rapid. Află răspunsul la întrebările tale cele mai arzătoare de la Alexandru Teodorescu & Vlad Dimitriu
  • Marketing & Comunicare – workshopul de marketing și comunicare te pregătește pentru lumea reală, cea în care consumatorii produsului sau serviciului tău vor să li se vorbească în anumite momente, pe un anumit ton și să primească de la tine exact ce promiți că livrezi. Cum faci toate acestea în nebunia online-ului de astăzi? Pe ce platforme să creezi conținut? Cât de des? Poate crezi că nu toate tipurile de business trebuie să facă marketing sau să comunice pentru că, nu-i așa, tu ai un produs de nișă care se adresează unei piețe atipice. Vei afla că dacă nu ești prezent în online, de fapt nu exiști. Mai multe lămuriri pe acest subiect veți primi de la Alex Dona în primul workshop TA2019. 
  • How to pitch your business – Imaginează-ți că ești în lift și mergi către o întâlnire. Cineva te întreabă fix cum ai urcat “Ce face business-ul tău?” Tu cum răspunzi în 20 secunde astfel încât să îl faci să înțeleagă cine ești și ce nevoie bifezi în viața lui? Intervalul de atenție al unui adult a scăzut la 8 secunde. Ai atât de puțin timp la dispoziție ca să te faci auzit și înțeles. Andrei Dunuță te va ajuta să punctezi acolo unde tu îți aduci cea mai mare valoare într-un astfel de context. El te va face să răspunzi la “What’s in it for me?” astfel încât să rămâi în mintea celui căruia îi vei răspunde în 20 secunde la întrebare. Pentru ca impresia rămasă după prezentarea ta poate să însemne o colaborare viitoare sau atragerea unui posibil investitor.