Programul Tineri Antreprenori

Programul Tineri Antreprenori se adresează antreprenorilor aflați în primii ani 3 ani de la lansarea afacerilor, în etapa de creștere și dezvoltare. Este momentul când, pe lângă pasiune și motivație, antreprenorul simte nevoia de structură și mentorat pentru a face fine tunning în proiectul său. Tineri Antreprenori este gândit ca un mini MBA menit să ofere acces la resurse și conținut de top pentru a veni în sprijinul celor care își doresc să ducă business-ul la un alt nivel.

Ediția a 9-a a programului de mentorat Tineri Antreprenori 2023 vine sa sustina, cu demersuri practice, dezvoltarea antreprenorială multilaterală. Noutatea acestei ediții este axată pe adaptabilitatea antreprenorului în cadrul propriului business, pe inovație și creativitate în găsirea soluțiilor, pentru asigurarea sustenabilității, chiar și în contexte dificile.

Tineri Antreprenori este un program de mentorat împărțit în 8 ateliere practice prinicpale si 4 ateliere nisate pe subiecte specifice de interes, susținute de unii dintre cei mai buni specialiști în domeniu. Fiecare temă abordată aplicat business-urilor participante în cadrul celor 8 workshop-uri acoperă o parte esențială din activitatea unui antreprenor în interacțiunea sa zilnică din business-ul pe care îl dezvoltă: planificare de business, marketing și comunicare, vânzări, finanțe și investiții, digitalizare si e-commerce.

Anul acesta programul accentuează suplimentar necesitatea reinventării, a soluțiilor out of the box, iar conexiunea antreprenor - business capătă o nuanță mai umană ca oricand. Astfel, am inclus în program 3 workshop-uri noi: Legal cu Alexandru Teodorescu (Grecu si Asociatii), Branding cu Liviu Vasilescu si Design Thinking Strategy cu Cristina Irod (Design Thinking Society).

În plus, la finalul programului participanții au acces la 3 întâlniri 1 la 1 cu mentorii alocați pe parcursul programului. Mentorii sunt aleși în funcție de nevoile specifice ale business-ului fiecăruia. Un alt element de noutate este cadrul de desfășurare ce pune accentul pe colaborare interumană și inter - business, astfel că, la final, participanții susțin un pitch pentru a primi sprijin specific nevoilor lor: finanțare, parteneriate, direcții de dezvoltare sau consultanță.

Sesiunile Tineri Antreprenori se desfășoara offline pentru că noi credem foarte tare în puterea comunității, in comunicare 1 la 1 si in impactul conexiunii dintre oameni.

Tineri Antreprenori mini MBA a obținut premiul Best Local Economic Development Program și recunoaștere la nivel european în cadrul Conferinței Europene JCI de la Dublin, Irlanda, în iunie 2020.

Tineri Antreprenori mini MBA a obținut premiul Best Local Economic Development Program și recunoaștere la nivel european în cadrul Conferinței Europene JCI de la Dublin, Irlanda, în iunie 2020.

.

Despre JCI București

JCI Bucureşti este prima organizaţie locală JCI înfiinţată la sfârşitul anului 2002 în România. De-a lungul timpului, membrii JCI Bucureşti au contribuit activ la înfiinţarea majorităţii organizaţiilor locale ale JCI în România. JCI îşi propune să formeze cea mai importantă comunitate de tineri lideri, întreprinzători şi manageri din România, să promoveze spiritul antreprenorial în rândul tinerilor, să traseze direcții de leadership sănătos şi să influenţeze pozitiv politicile publice.
Detalii și pe:https://www.jcibucuresti.ro

Despre JCI România

Junior Chamber International România a fost întemeiată în 2003-2004 și numără în prezent 7 organizații locale JCI București, JCI Constanța, JCI Timișoara, JCI Cluj, JCI Iași, JCI Târgu Mureș, JCI Suceava. Cu peste 250 de membri activi, la nivel național, organizația are ca scop implicarea tinerilor activi cu vârste cuprinse între 18 – 40 de ani pentru dezvoltarea de impact pozitiv în comunități. JCI România este membră cu drepturi depline a organizației Junior Chamber Internațional.
Detalii și pe: https://www.jciromania.ro