La ce te gândești când auzi sintagma mindspace / mind space? La spațiu mental, poate la a-ți face loc în gânduri, poate la un loc de bine din mintea ta, unde poți fi productiv, optim și cu planurile bine așezate.

Probabil de aceea ne place atât de mult la Mindspace București. Un coworking space cu un design spectaculos, cu influențe locale, unde ne simțim mereu productivi din momentul în care intrăm pe ușă. Și dacă tot vorbim de design, este locul unde nu simți atmosfera rigidă a unei săli de conferință, ci ai percepția este că design-ul te include activ, într-un mod uman și creativ.

De ce vorbim astăzi despre Mindspace? Pentru că ne sunt parteneri și sponsori de aproximativ 2 ani. Mulțumită ospitalității lor, JCI București a organizat cu succes Tineri Antreprenori, program de tip MBA și mentorat, teambuilding-uri, ședințe și întâlniri de brainstorming.

Oferta Mindspace este unică pe piața din România: o experiență high-end și all-inclusive acoperită de taxa de membru, care exclude alte cheltuieli și taxe suplimentare și le aduce rapid beneficii membrilor și companiilor. Cu de două ori mai mulți angajați față de alți competitori, community managerii organizează evenimente care sunt gândite special pentru comunitatea locală, spre exemplu conferințe TEDx, evenimente organizate alături de CreativeMornings Bucharest sau Startup Grind și multe altele.

Designul spațiului de coworking are la bază un mix de elemente deja emblematice pentru Mindspace, precum mobilierul vintage, materialele naturale sau spațiile comune de mari dimensiuni, și piese inspirate de comunitatea creativă locală. Piesele de decor din Mindspace Victoriei au fost create în colaborare cu artistul Adrian Sandu. Modul în care spațiul este organizat integrează principiile Design Thinking, astfel încât diferitele zone ale acestuia să fie conectate și cei care lucrează de aici să poată ajunge rapid din orice birou în spațiile comune, încurajând astfel colaborarea.

Beneficiile membrilor Mindspace includ și accesul la săli de ședință, cabine telefonice pentru discuții one-to-one, prânzuri sau cine de networking săptămânale și evenimente special create pentru comunitatea Mindspace. În plus, membrii Mindspace pot lucra din orice locație din lume a companiei, fără costuri suplimentare.

Membrii români ai Mindspace vor face parte dintr-o comunitate globală de peste 14.000 de membri și aproximativ 300 de companii, în 7 țări și 13 orașe. Printre companiile care au ales Mindspace pentru echipele lor se numără Barclays, Samsung, Taboola, Yahoo, Expedia and Microsoft.

Compania operează 28 de spații în cele mai importante orașe din Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Germania, Olanda, Polonia și Israel.

 

Sursă: Mindspace, Revista Biz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *