Tineri Antreprenori este cel mai reprezentativ și mai de anvergură proiect desfășurat de JCI București. Cu o vechime de 10 ani, Tineri Antreprenori este un program de mentorat, structurat ca un mini MBA, ce are o durata de 3 luni.

Programul este îmbunătățit și diversificat anual, prin adiția de mentori noi, parteneri și sponsori ce întregesc experiența și resursele finale oferite participanților. Programul se încheie cu o sesiune de pitch, în urmă căreia participanții pot câștiga finanțare sau premii.

Partenerul principal al ediției Tineri Antreprenori 2022 este ThePower Business School, o școală de business cu o misiune aliniată valorilor JCI: să ofere access la educație antreprenorială, resurse, inspirație și comunitate de creștere. Modul în care o fac este prin cursuri online accesibile, flexibile, aplicate și ținute de lideri în domeniu.

Anul acesta, ThePower Business School oferă, celor mai buni 2 absolvenți ai Tineri Antreprenori, 2 burse ThePowerMBA, în valoare de 1000$ fiecare. ThePowerMBA este o alternativă de MBA care oferă o viziune 360° asupra tuturor instrumentelor, conceptelor și metodologiilor care transformă lumea afacerilor în prezent.

Programul constă în:

  • 88 ore de cursuri online, de parcurs în ritm propriu
  • Sesiuni live cu experți
  • Comunitate
  • Access la materiale și fișiere de practică
  • Evenimente de networking

Temele generale de studiu pe care participanții le parcurg cuprind antreprenoriat, branding, scalare și creștere, leadership și atragere de investiții.

Acestea se ramifică în workshop-uri de strategie de business, marketing, testare a ideilor de afaceri, inovație, business model, strategii digitale, finanțe, HR.

Printre trainerii programului se numără Marc Randolph (co-fondator Netflix), Martin Eberhard (co-fondator Tesla), Steve Chen (co-fondator YouTube) și Randi Zuckerberg (CEO & fondator Zuckerberg Media).

Platforma ThePower Business School oferă și 3 clase gratuite, ca intro în programul de mai sus, pe care le poți viziona aici:  https://www.thepowermba.com/en/free-training

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *